Jump to content


TK-102B (clone) unable to add as personal device


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Guest_siam.tbz_*

Guest_siam.tbz_*
  • Guests

Posted 09 November 2015 - 16:22 PM

I have bought TK-102B (clone) from China, I success to connect server by using BLUEBERRY GT06N and Concox GT06N. But of course I bought TK-102B need to add it as  personal device and I have try several port (as list below) but seems like I have no luck unable to add as personal device.

 

So, any suggestion please let me know. currently I point my device to 193.193.165.167 port 20859 ,Unique ID : 3554****4645 (15 digits)

 

IB-GT102                    20504
TK110                         20488
XEXUN TK-102           20157
XEXUN TK-102-2        20668
ZXS SERIES               20726
EZTRACKER              21044
CONCOX GT02A       20351
COBAN GPS102        20709
GT03                          20333

 

GLOBALSAT TR-102 20108

 

 

The TK-102B (clone) be able to connect to server by Vehicle type as list below.

BLUEBERRY GT06N    20765
Concox GT06N             20859
 

 

Attached Files



#2 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,545 posts
  • LocationBelarus

Posted 10 November 2015 - 07:12 AM

If you were able to connect it using  GT06N protocol than it means that the device is actually built on this protocol.

Many devices share this protocol so you may try to use following settings:

Ji09           20951
Ji08           20950
Ji06           20949
JV03           20948
Ji03           20947
GT300          20891
GT03A          20771
Seeworld S03B  20738

I do not answer emails and personal messages|Я не отвечаю на личные сообщения и почту.


#3 Guest_siam_*

Guest_siam_*
  • Guests

Posted 10 November 2015 - 08:55 AM

Thanks for your advise.. I have tried with GT03A, it's working now.... :-) 



#4 Guest_flybywire_*

Guest_flybywire_*
  • Guests

Posted 06 June 2016 - 23:29 PM

siam , did your tk102b was a micro usb or mini ?!? , cause I got same problem...and GT03A not working :\



#5 Guest_gfartunov_*

Guest_gfartunov_*
  • Guests

Posted 07 April 2017 - 08:36 AM

I have the same problem...my device TK102B clone work correct like TK110 (20488) and tk103 but They have now been moved in CAR device and I can't add more than 1 device in my account. Is there any solution?!



#6 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,545 posts
  • LocationBelarus

Posted 10 April 2017 - 05:31 AM

gfartunov, register more accounts or use commercial version.


I do not answer emails and personal messages|Я не отвечаю на личные сообщения и почту.


#7 Guest_HieloyAventura_*

Guest_HieloyAventura_*
  • Guests

Posted 05 July 2017 - 19:42 PM

I know its kinda late but. For me the tk102b clone worked with the Rilla G19 port as a personal device.


  • pach likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users