Jump to content


Device connected, message received, no position


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Guest_kazik303_*

Guest_kazik303_*
  • Guests

Posted 19 July 2015 - 12:11 PM

Device GT05 configured as below:

Server IP: 193.193.165.166 Server port: 20594

Device (868120103102296) is show as connected, message are recceived but there is no positioning.

Could any admin checks what's wrong?



#2 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,338 posts
  • LocationBelarus

Posted 19 July 2015 - 12:26 PM

At least for the last two messages there is position data:

2015-07-19 15:25:03 0x3 {"t":1437308703,"f":3,"tp":"ud","pos":{"y":52.2443266667,"x":20.9618616667,"z":0,"s":1,"c":194,"sc":6},"i":64,"lc":1770642241,"p":{"alarm_status":0,"mcc":260,"mnc":3,"lac":58010,"cell_id":42079}}

2015-07-19 15:25:13 0x3 {"t":1437308713,"f":3,"tp":"ud","pos":{"y":52.2443666667,"x":20.9618683333,"z":0,"s":1,"c":355,"sc":0},"i":64,"lc":1770642241,"p":{"alarm_status":0,"mcc":260,"mnc":3,"lac":58010,"cell_id":42079}}


I do not answer emails and personal messages | Я не отвечаю на личные сообщения и почту


#3 Guest_kazik303_*

Guest_kazik303_*
  • Guests

Posted 19 July 2015 - 13:14 PM

Now it's working fine.

Thanks a lot for express help.



#4 Guest_Durarnd_*

Guest_Durarnd_*
  • Guests

Posted 28 July 2015 - 03:26 AM

do i need to setup this platform on tracker ie port ect

#5 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,338 posts
  • LocationBelarus

Posted 30 July 2015 - 23:38 PM

Yes, you need to configure server ip and port where your device will send data.

You can find all info on this page.


I do not answer emails and personal messages | Я не отвечаю на личные сообщения и почту


#6 Guest_ozren_*

Guest_ozren_*
  • Guests

Posted 07 October 2015 - 14:30 PM

Hello, I need help please! I have a GPS tracker TK110 Login name ozren, id:355227043450162 and tel; +4368110587...
Server 193.193.165.166 and port 20488. Maybe I did something wrong, but I can not see him, maybe you can see my tracker?

#7 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,338 posts
  • LocationBelarus

Posted 10 October 2015 - 23:01 PM

ozren, unfortunately there are no messages from ID 355227043450162.

If your are sure that you have TK110 try to check APN settings again and use id.wialon.net for testing.


I do not answer emails and personal messages | Я не отвечаю на личные сообщения и почту


#8 Guest_brio1_*

Guest_brio1_*
  • Guests

Posted 13 October 2015 - 09:09 AM

Device GT06 configured as below:

Server IP: 193.193.165.166 Server port: 20281

Device (864717002741837) is show as connected, but  positioning not update (shown 10-10-2015) 

Could any admin checks what's wrong?



#9 Guest_Transp2015-3_*

Guest_Transp2015-3_*
  • Guests

Posted 14 October 2015 - 04:24 AM

I have already configured my Xexun TK103-2 (IMEI 861785002512956), Server port 193.193.165.166 20462. However, it could not find any response to get positioning while setting up gprs on cellphone. Could you please help on this?... thanks



#10 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,338 posts
  • LocationBelarus

Posted 16 October 2015 - 07:08 AM

 

Device GT06 configured as below:

Server IP: 193.193.165.166 Server port: 20281

Device (864717002741837) is show as connected, but  positioning not update (shown 10-10-2015) 

Could any admin checks what's wrong?

 

The device is not sending position data for some reason:

2015-10-16 10:04:46 0x2 {"t":1444979086,"f":2,"tp":"ud","pos":null,"i":1,"lc":0,"p":{"alarm_status":0,"voltage":6,"gsm":2,"alarm":0}}

Check device configuration or apply to the manufacturer for additional help.


I do not answer emails and personal messages | Я не отвечаю на личные сообщения и почту


#11 pach

pach

    Orange Guru

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,338 posts
  • LocationBelarus

Posted 16 October 2015 - 07:12 AM

I have already configured my Xexun TK103-2 (IMEI 861785002512956), Server port 193.193.165.166 20462. However, it could not find any response to get positioning while setting up gprs on cellphone. Could you please help on this?... thanks

Seams like your device sends valid data:

2015-10-15 18:34:49 0x3 {"t":1444923289,"f":3,"tp":"ud","pos":{"y":-12.0540816665,"x":-77.0680399974,"z":0,"s":0,"c":156,"sc":4},"i":0,"lc":0,"p":{"battery":90}}

Can you please clarify your question?


I do not answer emails and personal messages | Я не отвечаю на личные сообщения и почту





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users