Jump to content


Problem with response time (#ASD#1)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Guest_nicocastro15_*

Guest_nicocastro15_*
  • Guests

Posted 08 March 2015 - 15:47 PM

Hi!
 
I'm working on a project for my university, which is a vehicle tracker "real time" made up of a GPS/GSM module (SIM908)
 
The problem I have is that when sending a position, the server does not respond instantly .... I get the following
 
 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:32. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:39. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:48. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:35. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:24:01. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:42. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:24:07. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:51. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:24:10. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:58. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:45. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:24:04. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:23:55. 
20:24:23: New message from unit 'Clio' was received at 20:24:13.
 
 
 
I send positions every 3 seconds, but the server receives them all together !!! (20:24:23)
 
Is there any way to fix this problem so that the server response is before 3 seconds?
 
 
Thank you very much for your help !!
 
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users